Dobe Media

Slovenská stavební firma

"Poptávky jsme dostávali, ale kvalita byla otřesná s Vámi je to úplně jinak"

S firmou Marrs jsme začali spolupracovat na začátku letních prázdnin 2024. Dostali na nás kladnou referenci od jednoho z našich klientů. V průběhu prvního měsíce se nám již podařilo spustit kampaně a doručit slíbené výsledky.

Marrs

Je Slovenská stavební firma, která si zakládá na precizním odvedení své práce. Zaměřují se primárně na zimní zahrady a bazény na míru. Nepůsobí pouze na slovenském trhu, ale také na Českém a Rakouském. Když začínala naše spolupráce, potřebovali kvalitní poptávky, ale také jich zároveň potřebovali hodně. Ze začátku působili pouze na slovenském trhu, ale potřebovali expandovat.

Jak to pokračovalo

0

Získaných
poptávek

0

Za získání jedné poptávky

0 tis.

Průměrná cena poptávky

0

Uzavřených poptávek

Co si o spolupráci Marrs?

Na p. Dočkala sme dostali referencie od nášho obchodného partnera. Nakoľko sme neboli spokojní s marketingovou agentúrou ktorú sme predtým využívali rozhodli sme sa to vyskúšať.
Od začiatku sa nám páčila komunikácia, ochota a rýchlosť riešenia našich požiadaviek a nové nápady na marketing. Zvýšili sa nám dopyty od zákazníkov a ich kvalita. Taktiež sme veľmi spokojní s webom ktorý nám vytváral. Môžeme iba odporučiť. Klčová, spoločnosť Marrs

Kampaň, která nám málem bouchnula pod nohama!

Měsíc po zahájení spolupráce jsme se rozhodli spustit kampaň na bazény na míru. Jelikož zrovna probíhalo léto a lidé, kteří se doma potili a litovali, že si bazén nekoupili už minulý rok, se mohli přetrhnout o naši nabídku. Spustili jsme kampaně a hlavní problém, na který jsme mířili, byla cena bazénu, protože bazén není zrovna věc, kterou si člověk může koupit po každé výplatě. Proto jsme přišli s možností výhodného splátkového kalendáře.

Tato kampaň přinesla poptávky za rekordně nízké ceny. Cena jedné poptávky byla za první 2 týdny 50 korun. Jen pro objasnění, normální cena poptávky na takto drahé produkty se pohybuje okolo 480 korun.

Obchodní tým si začal stěžovat, že absolutně nestíhá obvolávat poptávky. Museli jsme u kampaní pětinásobně snížit denní rozpočet, aby se to vůbec dalo stíhat.

Textace, kterou jsme využili

🌞 Snívate o krásnom bazéne na záhrade, ale máte obavy z finančných nákladov? Máme pre vás riešenie!

Vďaka našim výhodným splátkam si bazén môže dovoliť naozaj každý. 💦

Prečo si vybrať nás?

🏊 Kompletná realizácia od A do Z: Postaráme sa o všetko – od výkopu až po finálnu podobu vášho luxusného bazéna.

⏳ Rýchla realizácia: Váš nový bazén bude hotový do 8 týždňov!

🏅 Najvyššia kvalita: Naše bazény sú vyrobené z prvotriednych materiálov, takže sa nemusíte báť, že po niekoľkých rokoch začnú chátrať.

📋 Jednoduché vybavovanie povolení: Pomôžeme vám s celou administratívou a zabezpečíme stavebné povolenie, takže sa nemusíte obávať komplikácií s miestnymi úradmi.

🌳 Optimálne využitie priestoru: Nájdeme pre vás ideálne riešenie, aby váš nový bazén perfektne zapadol do vašej záhrady, bez toho, aby ju obmedzoval.

Sme slovenská spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a vždy dbáme na kvalitu našej práce. Bazény si vyrábame sami, čo nám umožňuje mať úplnú kontrolu nad kvalitou. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a vždy sa snažíme splniť jeho požiadavky. ❤️

Vytvorte si doma oázu pokoja a užívajte si každý moment v pohodlí vašej záhrady. 🌿

📞 Pre viac informácií kliknite na tlačidlo nižšie a zistite viac!

NÁŠ TIP

Vždy před spuštěním kampaní na jakékoliv platformě si udělejte pořádný průzkum konkurence. Když víte co je na trhu za zboží, není zas tak těžké vymyslet něco co zaujme cílové publikum. Cílem je vyniknout!

Skvělí způsob jak prozkoumat konkurenci je například META AD LIBRARY.

Ukázka přistávací stránky

Zašlete nám své kontaktní údaje a my vás budeme v nebližší budoucnosti kontaktovat.